Team

C

Ontdek wie we zijn

De opstart van Impuls wordt begeleid door een team van scholengroep UN!K.

Kenny Kerckx

De voorbije veertien schooljaren was ik actief in het secundair onderwijs in Brussel als leerkracht en beleidsmedewerker. Als inwoner van Dilbeek kijk ik er enorm naar uit om een rol van betekenis te kunnen spelen binnen de opleiding en ontwikkeling van onze tieners. Samen met het team ben ik ervan overtuigd dat wij voor de nodige impulsen kunnen zorgen zodat de leerlingen zowel in groep als individueel kunnen groeien en verantwoordelijkheid leren nemen.
Met heel veel ambitie en goesting start ik in september als coördinator aan dit nieuwe avontuur.

 

Impuls team

Gwinny Stegen

Al 12 jaar begeleid ik leerlingen in het beter begrijpen van de abstractere wereld van algebra, meetkunde… Ik kijk er heel erg naar uit om te starten bij Impuls. Ik zal intens samenwerken met collega’s, leerlingen en ouders om zo van deze nieuwe school een plek te maken waar leerlingen zich thuis voelen en zich ten volle kunnen ontwikkelen.

 

Yanti Vermeulen

Ik kan niet wachten om van Impuls een warme leerplek te maken. Een plek waar jonge mensen graag komen. Waar ze weten dat een team klaarstaat voor hen om samen toe te werken naar duidelijke, motiverende leerdoelen. Als taalleerkracht wil ik de jongeren ook het belang van taal als brug meegeven. Taal is een brug naar andere mensen, je eigen gevoelens en informatie over de wereld. Bruggenbouwers, met leestekens als cement. Is dat niet mooi?

Impuls team

Kevin Depoortere

De voorbije vijf schooljaren was ik actief in het secundair onderwijs in Halle als leerkracht . Mijn expertise ligt in het Stem en sportdomein waar ik probeer los te koppelen van het gewone lesgeven maar eerder de leefwereld van de kinderen tot bij hun breng. Ik ben er van overtuigd dat wij als team een toffe en veilige schoolomgeving kunnen creëren, waar iedereen zich thuis voelt.

Frank Rochus

is directeur strategische projecten scholengroep UN!K en meer specifiek is hij voor Impuls de projectleider voor de ontwikkeling van campus Dilbeek. Dit betekent zowel de uitbreiding basisschool als de uitbouw van een 6-jarige secundaire school in Dilbeek.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Impuls team

Saskia Van der Burght 

is projectmedewerker en heeft als coördinator 1ste graad van de campus Vijverbeek in Asse heel wat ervaring in innovatief onderwijs.

Griet Dedobbeleer 

is de architecte van de scholengroep en volgt de werf van de nieuwe school nabij op.

Impuls team

Nele D’hondt 

is medewerkster communicatie en ondersteunt ons in het informeren van ouders en belanghebbenden o.a. via social media. 

Leerkrachten

WIE ZOEKEN WE?

We hebben al héél straffe collega’s bij TEAM IMPULS. Heb je goesting om dat team nog boeiender en nóg straffer te maken? Laat het ons weten! Maak samen met ons het onderwijs van je dromen waar. We beloven je dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Duizendpoot

WIE ZOEKEN WE?

We hebben al héél straffe collega’s bij TEAM IMPULS. Heb je goesting om dat team nog boeiender en nóg straffer te maken? Laat het ons weten! Maak samen met ons het onderwijs van je dromen waar. We beloven je dat je een geweldige tijd tegemoet gaat!

Open sollicitatie